BiográfiaA zenekar 2008-ban alakult Bánrévén. Több tagcserén ment keresztül addig még elérte eddigi felállását. Mi egy feltörekvőben lévő Magyar rockzenét játszó zenekar vagyunk. Eddig csak feldolgozásokat játszottunk (pl.: P-MOBIL, EDDA, LORD, BIKINI, KORÁL), viszont gőzerővel elkezdtük a saját dalok írását.
2015 februárjára elkészült az első nagylemezünk hang anyaga, amit aztán Ózdon, egy kedves barátunk stúdiójában fel is vettünk, majd június 12-én sikerült kiadnunk CD formájában és az online zeneáruházakban is megjelent. A zenekar szeretné saját dalait bemutatni minél több helyszínen. A 2015-ös évben 30 helyszínen léptünk fel és mindenhol jól fogadták a produkciónkat. Így sikerült elérnünk, hogy több helyi média is foglalkozik velünk. Az elmúlt évben több rádióriport is történt velünk pl.: Szinva Rádió, Code FM, Rádió M, Rádió TOP, Hamarosan Maxi Rádió Gyöngyös. Több online rádió is játsszák számainkat ország szerte. Pár nagyobb rendezvény ahol már megfordultunk: Miskolc Kocsonya farsang, Vadna motoros találkozó, Balogvölgyi rock fesztivál, Motor- Rock Fesztivál Hajdúdorog stb.

2015-ös évre elértük, hogy saját számainkkal léphetünk színpadra

Horváth László: (szólógitár)

A zenélést már gyermekkoromban elkezdtem. Tízen évesen szintetizátoroztam úgy 5 -6 évig, de ekkor még kemény Hause, Rawe, Disco és Rock zenéket játszottam! Ezt a hobbit feladtam, nem fogott meg a billentyűk világa és eladtam a szintetizátoraimat.

Ezután nem foglalkoztam a zenéléssel körülbelűl 10- 13 évig. 2007-ben egy éjszaka álmomban egy nagy színpadon nagyon sok ember előtt egy fehér gitáron szólóztam. Ennek az élménynek annyira a hatása alá kerültem, hogy nem tudtam kiverni a fejemből.

Az egyik zenész barátomnak elmeséltem és az ő bíztatására vettem egy gitárt, egy erősítővel és elkezdtem tanulni! Így kezdődött el a gitáros pályafutásom. Ez a szerelem azóta is tart, és amikor csak tehetem minden időmet gyakorolással töltöm!

...
...
György Dániel (ének)

90-es évek közepén kezdtem el zenével foglalkozni édesanyám indíttatására. Előbb szintetizátoron, majd a kazincbarcikai zeneiskolában opera ének szakon tanultam 3 évig.

A kilencvenes évek végétől esküvőkön, bálokban zenéltem édesanyám zenekarával. 2008-2010-ig a ROM-X nevű rock zenekarban énekeltem.

A zenekar megszűnése után 4 évig nem foglalkoztam zenével. A viharmadarak zenekarban az énekes kilépése után 2014 nyarán kezdtem énekelni.

Kedvenc zenekarom: Tankcsapda, Pokolgép, Ossián

Céljaim: Minimum egy lemez kiadása és 10000 ember előtt játszani!
...
...
Horváth Dániel

 

 Jelenleg nincs billentyűs a zenekarban mert külföldön dolgozik ! Ha ismersz olyat, aki szívesen zenélne velünk, jelezd neki!

...
...
Szabó Gergő (dobok)

Már egészen kicsi korom óta szerettem volna dobolni, de ez csak 2006-ban sikerült. Középiskola második évében az egyik szünetben megismerkedtem az udvaron egy sráccal, aki egy eléggé ütött kopott gitárt kínált nekem.

Dobolni jobban szerettem volna, de akkor úgy gondoltam, hogy már olyan jó lenne megtanulni hangszeren játszani, hogy megvettem tőle és megtanultam az első pár akkordomat. Ezt követően a srác bevett a zenekarába és ott gitároztam!

Pár hónap múlva megvettem életem első dobfelszerelését! Innentől kezdve már csak a dobolás érdekelt! Az elkövetkezendő években sorra váltották egymást a zenekarok, amikben játszottam, de egyik sem volt az igazi.

Végül 2010-ben megismerkedtem Lacával és a Feromon nevű zenekarában kezdtem dobolni. 2011 őszén felkért, hogy lépjek a VIHARMADARAK előző dobosa helyére azóta egy kisebb kihagyással dobolok a zenekarban.
...
...
-

-

...
...