BiográfiaZenekarunk 2008-ban alakult Bánrévén. Több tagcserén mentünk keresztül, addig, amíg elértük a jelenlegi felállást. Mi egy feltörekvőben lévő, magyar rockzenét játszó zenekar vagyunk. Korábban csak feldolgozásokat játszottunk (pl.: P-Mobil, EDDA, Lord, Bikini, Korál), közben gőzerővel elkezdtük a saját dalok írását. Célunk a klasszikus Rockzene tovább terjesztése, népszerűsítése a korábbi nagy zenekarok nyomában. Az élő zene kedvelőinek koncerteken, zenei élményt nyújtani és a rádiókban is minél több helyen megszólalni. Nekünk fontos, hogy a zenénknek legyen mondanivalója és emellett dallama is.
2015 februárjára elkészült az első nagylemezünk hanganyaga, amit a stúdió felvétel után június 12-én sikerült kiadnunk CD formájában, és az összes online zeneáruházban.
Majd második lemezünk is elkészült, mely 2017 Decemberében jelent meg online. Kisebb kihagyás után 2020 januárjában megtaláltuk egymást a jelenlegi énekesünkkel. Közös munkával új dalokat írtunk, melyekből már felvettük a 3. lemezünket, a stúdió munkák is elkészültek, jelenleg a kiadáson dolgozunk.
Zenekarunk koncertjein, már csak saját dalokat játszik, szeretnénk ezeket a dalokat minél több helyen bemutatni. Borsod megyében és környékén már elég ismertek vagyunk, igyekszünk Országos hírnévre szert tenni. Az Ismerős Arcok Zenekarral nagyon jó a kapcsoltunk, több rendezvényen léptünk már fel velük vendégként. Több nagy Zenekar előtt játszottunk már pl.: Mobil Mánia, Lord, Hooligans, Road.
Az elmúlt években több rádió interjú készült velünk pl.: Szinva Rádió, Code FM, Rádió M, Maxi Rádió Gyöngyös, Szent István Rádió és a Hallgass Hazait műsorában is szerepeltünk, melyet 25 rádióállomáson játszottak. Több online rádióban jelenleg is játsszák dalainkat ország szerte. Pár nagyobb rendezvény ahol már megfordultunk: Miskolc Kocsonyafarsang, Kolorcity Fesztivál Kazincbarcika, Vadna motoros találkozó, Balogvölgyi rock fesztivál, Moto-Rock Fesztivál Hajdúdorog.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /home/-www/viharmadarak.hu/htdocs/viharmadarak_hu/content/biografia.php:36 Stack trace: #0 /home/-www/viharmadarak.hu/htdocs/viharmadarak_hu/system/functions.php(44): include_once() #1 /home/-www/viharmadarak.hu/htdocs/viharmadarak_hu/index.php(6): build() #2 {main} thrown in /home/-www/viharmadarak.hu/htdocs/viharmadarak_hu/content/biografia.php on line 36