Hírek

2016-01-19 11:39:45
Újabb cikk a Vajtolaci.hu-n


Szárnyal a Viharmadarak

Képletesen szólva szárnyal a Viharmadarak zenekar, hiszen a tél sem állította meg a fiúkat: folyamatosak a fellépéseik, és bekerültek az amatőr megyei zenekarok versenyének döntőjébe is.

2015-ben több mint 30 helyszínen léptek fel és mindenhol sikert arattak. Egyre több médiában sikerült megjelenniük és egyre több rádióban is játsszák zenéiket Magyarországon, sőt Erdélyben is. Legutóbb akkor adtuk hírt róluk, amikor az Ismerős Arcok előzenekaraként a Club 202-ben léphettek színpadra, beszámolójuk szerint nagyon jól sikerült buli volt ez a fővárosi fellépés.

Jelentkezett a zenekar a XIXO Borsodi Amatőr Zenekarok Versenyére is, ahol a miskolci elődöntőből simán jutottak a legjobb öt között a döntőbe, így január 23-án már a döntőn szoríthatunk a fiúknak.  

Január 29-én fellépnek a Becherovka Miskolci Kocsonya Farsangon, de május 13-ig összesen öt fellépésük van már lekötve, nem „fagyott meg” tehát a zenekar a téli mínuszokban sem, sőt!

Addig is, amíg élőben találkozhatunk a Viharmadarakkal jöjjön két videó a Club 202 és a versenyen készült felvételekből:

 

forrás: http://vajtolaci.hu/szolgaltatasok/index.php/322-szarnyal-a-viharmadarak